KlimaatGesprekken

Vrienden van

Wil jij Vriend van Klimaatgesprekken worden? Dat kan!

We werken met een bevlogen team aan het groot maken van Klimaatgesprekken voor een oneindig goed Nederland. Wil jij ons hierbij steunen met een donatie? Om de Klimaatgesprekken mogelijk te maken kunnen we jouw bijdrage enorm goed gebruiken.

Je kan doneren op IBAN NL63TRIO 077.645.2088 t.a.v. Klimaatgesprekken.

Wil je je meer doen dan een éénmalige donatie en je aan Klimaatgesprekken verbinden als individu, team of organisatie? Ook daarin denken we graag mee. Stuur een mail naar info@klimaatgesprekken.nl, dan nemen we contact met je op.

Om het werk van KlimaatGesprekken mogelijk te maken is financiering nodig. Dit verkrijgen wij uit een viertal bronnen:

  • Deelnamegelden voor de KlimaatGesprekken workshops. Deze inkomsten dekken de kosten voor de workshopmaterialen voor de deelnemers (leesboek, werkboek, etc.). 
  • Crowdfundingacties en doorlopende mogelijkheid om te doneren als ‘vriend van KlimaatGesprekken’ voor particulieren. Sinds onze oprichting hebben tientallen mensen tussen de 5 en de 200 euro doneerden (gemiddeld 43 euro). Daar zijn wij iedereen enorm dankbaar voor. 
  • Subsidies en donaties van organisaties (vrienden van KlimaatGesprekken). Tot op heden hebben wij financiering gekregen van het KPMG make it happen fund, de Gemeente Utrecht, VrijopNaam en SchoolvoorCoaching.
  • Financiële vergoedingen voor lezingen, workshops en advies aan organisaties, zoals adviesbureau Over Morgen.