Aanmelden Workshops

Wil je deelnemen aan een groep bij jou in de buurt? Leuk! Elke maand start ergens in Nederland wel een nieuwe groep onder leiding van een van onze klimaatcoaches. Een groep bestaat uit 4 tot 8 deelnemers.

Voor slechts 35 euro krijg je zes workshops, een prachtig lees- en werkboek en, last but not least,  de inspiratie en steun van een groep gelijkgestemden. Ervaring leert dat juist dat laatste veel oplevert!

Let op: Per 1 april 2019 hebben we helaas de kosten voor deelname moeten verhogen naar 45 Euro. Dit geldt voor groepen waarvan de eerste sessie na 1 april plaatsvindt.

In onderstaand overzicht vind je de locaties waar we op dit moment klimaatcoaches hebben. Op het aanmeldformulier vind je ook de data waar binnenkort groepen gaan starten. Wil je deelnemen vanuit een andere woonplaats, dan kun je dat in het aanmeldformulier aangeven.

Aanmelden workshops

 

Iedere maand een inspirerende dosis hoop, humor en concrete acties die je kunt ondernemen? En op de hoogte blijven van onze initiatieven en bijeenkomsten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

 

Onze klimaatcoaches geven workshops in:

Locatie
Locatie
Abcoude/Wilnis
Abcoude
Alkmaar
Amerongen
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Bergen op Zoom
Boxtel
Breda
De Bilt
Delft
Den Bosch
Den Haag
Diemen
Dieren
Dokkum omgeving
Dordrecht/Zwijndrecht
Eindhoven
Groningen
Haarlem
Heemstede
Hengelo
Hilversum
Ijsselstein
Krimpenerwaard (Gouderak/Schoonhoven)
Leiden
Lent
Milsbeek
Muiden
Nijmegen
Oldenzaal
Renkum/Oosterbeek
Roermond
Rotterdam
Schiedam
Stichtse Vecht
Teteringen
Utrecht
Wageningen
Wilnis
Zwolle