Veelgestelde vragen

Hieronder proberen we je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet bij of heb je nog meer vragen? Laat het ons weten via info@klimaatgesprekken.nl.

Veelgestelde vragen door coaches

 • Er is nu geen workshopreeks bij mij in de buurt. Kun je aangeven of er binnenkort een workshopreeks bij mij in de buurt is?

  Helaas niet, onze klimaatcoaches organiseren de workshopreeksen op eigen initiatief. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, houden we je op de hoogte van nieuwe reeksen. Heb je een groepje van 5 of 6 mede-geĂ¯nteresseerden? Stuur ons dan een bericht, dan kijken we of we coaches voor jullie kunnen vinden!

 • Ik wil de klimaatcoachopleiding volgen maar weet nog niet of ik ook als vrijwillig klimaatcoach aan de slag wil.

  Geen probleem! We bieden de opleiding ook aan voor een kostendekkende prijs van € 1.350 exclusief BTW. Schrijf je in en stuur ons een mailtje waarin je dit aan ons laat weten.

 • Kunnen jullie ook iets betekenen op mijn werk?

  Jazeker! Onder Voor organisaties vind je ons aanbod voor organisaties, of dat nu bedrijven zijn, overheden, onderwijsinstellingen of ngo’s. Je kunt contact met ons opnemen via organisaties@klimaatgesprekken.nl.

 • Kunnen jullie een lezing verzorgen op een event?

  Dat doen we graag! Om te kijken wat het beste past bij je wensen kun je contact opnemen met Tessa, Directeur Opleidingen & Organisatie, via e-mail of door te bellen naar 06-24503470.

 • Kan ik bij jullie stage lopen?

  Zeker, van harte welkom! We hebben elk kwartaal mogelijkheden voor stages van minimaal 3 maanden. Een stage bij KlimaatGesprekken staat fantastisch op je cv. Neem contact met ons op!

 • Hebben jullie betaalde vacatures?

  Hier vind je onze actuele vacatures. Om goed op de hoogte te blijven kun je je het beste ook aanmelden voor onze nieuwsbrief, en de website in de gaten houden.

 • Hoeveel mensen werken er bij KlimaatGesprekken?

  Op dit moment werken er 8 betaalde medewerkers (in deeltijd) bij KlimaatGesprekken. In de afgelopen jaren hebben we ruim 500 vrijwillige klimaatcoaches opgeleid, en daarnaast zijn er in allerlei andere rollen vrijwilligers actief voor de organisatie. Sluit je aan!

 • Kan ik met mijn vereniging/groep een besloten workshopreeks bij jullie aanvragen?

  Absoluut! Om te kijken wat het beste past bij je wensen kun je contact opnemen met Tessa, Directeur Opleidingen & Organisatie, via e-mail of door te bellen naar 06-24503470.