Inspiratiesessie

Onze inspiratiesessie (in-company) voor organisaties is een eenmalige, interactieve bijeenkomst waarin collega’s leren welke keuzes ze kunnen maken (thuis en op het werk) en waarom het gesprek zo’n belangrijk veranderinstrument is. Het erkennen van gevoelens, het delen van waarden en het stimuleren van persoonlijke inzet staan in deze sessie centraal. We behandelen onderwerpen als onze invloed op het klimaat, de termen voet- en handafdruk en vuistregels voor effectieve gesprekken.

Neem contact op

Wat levert het op voor de organisatie?

Medewerkers worden zich ervan bewust dat ze zowel op het werk als thuis hun voetafdruk kunnen verkleinen en hun handafdruk kunnen vergroten. Ze worden gestimuleerd om klimaatvriendelijke keuzes te maken en krijgen concrete handvatten om het gesprek hierover aan te gaan.

Praktische informatie

  • 1-4 uur
  • 6-20 deelnemers

Deze sessie wordt bij jullie op locatie of online gegeven.

Aanmelden

Online inspiratiesessie

Open inschrijving

Deze Online inspiratiesessies (open inschrijving) van 1,5 tot 2 uur zijn bedoeld voor professionals uit verschillende bedrijven. Je leert hoe je zelf positieve impact kunt maken én hoe je jouw collega’s meer bij duurzaamheid kunt betrekken. Een ideale manier om kennis te maken met onze methodiek en aanpak.

Aanmelden

Deze opdrachtgevers gingen je voor