Jouw gift maakt verschil!

Geweldig dat je wilt doneren aan KlimaatGesprekken! Dat draagt enorm bij aan ons werk. Doneren kan op verschillende manieren:

 1. Als vaste donateur
 2. Als vaste donateur met belastingvoordeel
 3. Met een eenmalige gift
 4. Via een nalatenschap
Doneer nu

 • Ik wil jullie graag maandelijks steunen

  Geweldig! Onze maandelijkse donateurs maken het mogelijk om onze organisatie op de lange termijn verder uit te bouwen.

  Vaste donateur worden kan op twee manieren:

  1. Je stelt zelf een maandelijkse overschrijving in naar NL63 TRIO 0776 4520 88 t.n.v. Stichting KlimaatGesprekken. Stuur ons dan ook een e-mail dat je dit hebt ingesteld, zodat we je kunnen bedanken en op de hoogte kunnen houden.

  2. Je stelt een doorlopende SEPA-machtiging in op onze donatiepagina op geef.nl. Je betaalt dan met iDEAL.

  Alvast ontzettend bedankt voor je bijdragen!

 • Ik wil graag doneren met belastingvoordeel

  Super fijn! Periodiek schenken levert voordeel voor jou én de planeet op. Dankzij onze ANBI-status, die aantoont dat we ons inzetten voor de samenleving en geen winstoogmerk hebben, kun je periodieke schenkingen aftrekken van de inkomstenbelasting. De meeste mensen kiezen er daarom voor om dankzij de bespaarde belasting de donatie nog iets hoger te maken.

  Om van dit belastingvoordeel te kunnen profiteren, is het nodig dat deze afspraken schriftelijk zijn vastgelegd in een periodieke schenkingsovereenkomst. De minimale looptijd hiervan is vijf jaar. Hier kan je het Formulier Periodieke Schenking van de belastingdienst downloaden.

  1. Print het formulier en vul je gegevens in.
  2. Onder ‘gegevens instelling of vereniging’ vul je het volgende in:
  – Naam instelling: Stichting KlimaatGesprekken
  – RSIN/fiscaal (identificatie)nummer: 856688927
  3. Onderteken het formulier en stuur het op naar:
  KlimaatGesprekken, Philitelaan 228, 5617 AN, Eindhoven
  4. Na verwerking wordt de incasso geactiveerd. Het deel dat je nodig hebt voor de belastingaangifte sturen we aan je terug.

  Alvast ontzettend bedankt voor je bijdragen!

 • Ik wil graag eenmalig doneren

  Tof! Dat kan op twee manieren:

  1. Maak een bedrag over naar NL63 TRIO 0776 4520 88 t.n.v. Stichting KlimaatGesprekken.

  2. Doneer met iDEAL via onze donatiepagina op geef.nl.

  Alvast ontzettend bedankt voor je gift!

 • Ik overweeg KlimaatGesprekken op te nemen in mijn nalatenschap

  Misschien denk je er over na om een goed doel te steunen met een deel van je nalatenschap.

  Zo’n groot gebaar kan een enorm verschil maken voor het werk wat we doen. Gesprekken over klimaatkeuzes in ons dagelijks leven en in de samenleving zijn blijven in de nabije én verre toekomst van groot belang. Verandering vraagt tijd en doorzettingsvermogen. We willen ook in de toekomst een organisatie blijven die oplossingsgerichte gesprekken voert en mensen helpt bij klimaatvriendelijke keuzes en acties, zolang dat nodig is.

  We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zoals erfstellingen en legaten. In ons document Nalaten aan KlimaatGesprekken kun je lezen hoe je dit kunt regelen. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Waarom jouw steun zo belangrijk is

Mensen hebben veel invloed op klimaatverandering door hun keuzes en gedrag. Een klimaatvriendelijke samenleving inspireert, verbindt en geeft een goed gevoel. Onze vrijwillige coaches geven in zes workshops uitleg over de impact van klimaatverandering en laten zien welke keuzes echt verschil maken. We komen letterlijk bij mensen achter de voordeur, wat unieke inzichten, acties en gesprekken oplevert.

Dankzij jouw steun kunnen we onze onafhankelijke positie behouden en onze groeiende organisatie versterken. Zo kunnen we blijven voldoen aan de groeiende vraag naar workshops, netwerkbijeenkomsten en inspiratiesessies, zodat er elk jaar duizenden klimaatambassadeurs bij komen.

Sinds onze start in 2016 hebben we meer dan 500 coaches opgeleid, stonden we vier jaar op rij in de Trouw Duurzame Top 100 en ontvingen we in 2022 de Duurzame Dinsdagprijs. Dit laat zien dat onze aanpak vanuit de kracht van klimaatpsychologie effectief is: positief, praktisch en verbindend.

Met jouw gift zorg je ervoor dat we nog meer mensen kunnen bereiken, en zo draag je bij aan het versnellen van de klimaattransitie. Samen maken we klimaatvriendelijke keuzes en ambitieus klimaatbeleid vanzelfsprekend. Elk gesprek telt. Elke klimaatvriendelijke keuze telt. Elke bijdrage telt.

Alvast bedankt voor je steun!