Klimaatcoachtraining voor inwoners

Onze Klimaatcoachtraining voor inwoners is bedoeld voor gemeenten of provincies die samen met hun inwoners de klimaatdoelstellingen willen behalen. We leiden intrinsiek gemotiveerde inwoners op tot klimaatcoach, zodat zij lokale workshopreeksen kunnen geven en meer draagvlak voor klimaatbeleid creëren.

We ondersteunen deze nieuwe klimaatcoaches met ontwikkelsessies, ontmoetingsmomenten en communicatiematerialen. Zo versnellen we met elkaar de positieve beweging.

Neem contact op

Wat levert het op voor de organisatie?

Een community van lokale klimaatcoaches die herhaaldelijk workshopreeksen geven. Steeds meer inwoners krijgen handelingsperspectief op het gebied van verschillende duurzaamheidsthema’s én verbeterde vaardigheden om het gesprek aan te gaan met familie, vrienden en buurtgenoten. Zo dragen ze bij aan de positieve beweging die nodig is om de klimaatdoelstellingen te behalen.

Praktische informatie

  • 3 trainingsdagen
  • 1 terugkomsessie van 2,5 uur
  • 6-12 deelnemers

Deze training wordt lokaal op locatie gegeven.

Wil je een kleine groep (minder dan 6) inwoners laten opleiden tot klimaatcoach? Geen probleem! Zij kunnen instromen in de reguliere Klimaatcoachtraining (open inschrijving).

Aanmelden