Klimaatcoach op het werk

Onze Klimaatcoachtraining op het werk traint gemotiveerde medewerkers tot klimaatcoach, zodat zij de workshopreeks van KlimaatGesprekken kunnen geven aan collega’s en tijdens teamdagen inspiratiesessies kunnen verzorgen. Ze verdiepen hun kennis en vaardigheden op het gebied van gedragsverandering, groepsdynamiek en het voeren van klimaatgesprekken, en leren hoe ze collega’s kunnen inspireren en motiveren om duurzame keuzes te maken.

Neem contact op

Wat levert het op voor de organisatie?

Doordat de opgeleide klimaatcoaches regelmatig workshops geven, krijgen steeds meer medewerkers handelingsperspectief op het gebied van duurzaamheid. Collega’s ontwikkelen affiniteit met verschillende duurzaamheidsthema’s en verbeteren hun vaardigheden om hierover gesprekken te voeren met collega’s en partners die nog niet zo betrokken zijn. Zo wordt de beweging naar een nieuwe norm van klimaatvriendelijke keuzes in gang gezet.

Praktische informatie

  • 3 trainingsdagen
  • 3 upgradesessies van 2,5 uur
  • 6-12 deelnemers (in-company)

Deze training wordt bij jullie op locatie gegeven.

Heb je interesse in deze training, maar zijn er binnen jouw organisatie geen 6 mensen die willen of kunnen meedoen? Geen probleem! Schrijf je dan in voor de reguliere Klimaatcoachtraining (open inschrijving).

Aanmelden

Deze opdrachtgevers gingen je voor