Winnaar van de Duurzame Dinsdagprijs 2022!

7 september 2022
Superblij zijn we: we hebben de Duurzame Dinsdag-prijs gewonnen!
“Dat tegengaan van klimaatontwrichting cruciaal en urgent is, wordt met de dag duidelijker. Maar hoe pak je aan? Hoe voorkom je dat je lamgeslagen wordt door de omvang van het probleem, en hoe kun je als mens, burger, consument, werknemer in actie komen? Dat is het werkterrein van  KlimaatGesprekken, dat werkt vanuit het inzicht dat de klimaatcrisis structurele gedragsverandering, maar juist ook systeemverandering vraagt. Sinds 2016 zijn er bijna 400 klimaatcoaches opgeleid, die betaald of onbetaald mensen weerbaar en actief helpen maken om bij te dragen aan een positieve klimaattransitie. KlimaatGesprekken sluit precies aan op het thema van deze editie van Duurzame Dinsdag: bruggenbouwen en de verbinding leggen met elkaar. Daarom verdienen zij de Duurzame Dinsdagprijs van dit jaar.”
Al sinds 2016 richten we ons op de rol van gedragsverandering en staan we stil bij de persoonlijke dilemma’s die opspelen als je in je werk of leven klimaatvriendelijke keuzes wilt maken. Geweldig dat het belang onze aanpak met deze prijs wordt onderstreept!
Wil je weten wat jij kunt doen of hoe je anderen op een positieve manier mee kunt nemen in je duurzame plannen?
Meld je aan voor een van onze kennismakingssessies, doe mee met een workshopreeks bij jou in de buurt, of volg de klimaatcoachtraining.
Terug naar alle blogs