Donateurscampagne: ondersteun ons in onze missie

28 februari 2024

KlimaatGesprekken is voor een deel van haar financiën afhankelijk van donaties. Veel mensen doen een eenmalige donatie aan KG na deelname aan een kennismakingssessie of workshopreeks. Daar zijn we super blij mee! Onze wens voor 2024? Dat we naast meer incidentele donateurs ook vijftien nieuwe vaste donateurs erbij krijgen. Vaste, doorlopende donaties helpen ons bij het maken van financieel onderbouwde plannen. En dankzij onze ANBI-status kunnen donateurs met belastingvoordeel meerjarig schenken. Een win-win dus! Ons streefbedrag voor 2024 is €10.000.

Met een donatie van € 100 kunnen we een duurzaam geproduceerde banner aanschaffen. Leg je dit vast als schenking voor vijf jaar, dan kunnen we dankzij jou ons promotiemateriaal voor stands uitbreiden en ons werk duidelijk zichtbaar presenteren op beurzen en evenementen. 

Met een donatie van € 240 kunnen we onze workshopreeks cadeau doen aan vier mensen die ‘m niet zelf kunnen betalen. Leg je dit vast als schenking voor vijf jaar, dan kunnen we dankzij jou twintig mensen handvatten geven waarmee ze hun klimaatimpact kunnen ombuigen en in hun eigen omgeving goede klimaatgesprek kunnen voeren. 

Met een donatie van € 400 kunnen we een gedreven klimaatcoach opleiden die heel enthousiast is, maar zelf helaas geen budget heeft. Leg je dit vast als schenking voor vijf jaar, dan help je vijf nieuwe klimaatcoaches in het zadel, die met elkaar in workshopreeksen, thuis of bij buurthuizen, zeker veertig buurtgenoten ‘aan’ zetten, en als ambassadeur voor voor duurzamer denken en doen overal en nergens zaadjes planten en laten ontkiemen. 

 

Natuurlijk kan niet iedereen zich vastleggen voor vijf jaar. Ook hier geldt de vuistregel: grote stappen zijn geweldig en alle kleine beetjes helpen als grote stappen niet gaan. Met maandelijkse of eenmalige donaties ondersteun je ons ook in onze missie: groepen mensen coachen en ze handvatten geven voor een leven binnen de grenzen van onze planeet

 

Kun je meerjarig schenken? Op de website van de belastingdienst kun je meer informatie vinden en een formulier downloaden. Op deze pagina vind je de gegevens die je daarvoor van ons nodig hebt.

Wil je maandelijks of eenmalig doneren? Je kunt dat eenvoudig doen via de QR-code bij dit bericht of via onze donatiepagina op geef.nl.

Ten slotte nog een tip voor iedereen die weleens online boeken koopt. Bij online boekenwinkel YouBeDo kun je zonder extra kosten doneren aan KlimaatGesprekken. Jij betaalt de vaste boekenprijs, de winkel doneert een deel van het aankoopbedrag.

Terug naar alle blogs