KlimaatGesprekken in de Trouw Duurzame 100

30 september 2020

Bezoekers van deze site kennen de eregalerij van Trouw vast en zeker: de Duurzame 100. Dit jaar wordt deze ranglijst van duurzame denkers en doeners voor de twaalfde keer gepresenteerd. Sinds vorig jaar staan de schijnwerpers op de honderd meest invloedrijke ‘duurzame burgerinitiatieven’ van Nederland. En quess what: ook KlimaatGesprekken is bekroond met een plek, heeft Trouw ons laten weten. Op welke plaats precies, dat wordt binnenkort bekendgemaakt.

Vanaf begin oktober wordt stapsgewijs de ranking van eerste 75 plaatsen in de Duurzame 100 onthuld, zowel in Trouw als online. Op 8 oktober wordt de Duurzame 100 2020 gepresenteerd in Pakhuis de Zwijger: op deze feestelijke avond worden de top 25 en de winnaar bekendgemaakt. Dit gebeurt vanwege de geldende coronamaatregelen tijdens een beperkte bijeenkomst, die vanaf 20.30 uur live te volgen is via trouw.nl of de livecast van Pakhuis de Zwijger. Oprichter Manu heeft een persoonlijke uitnodiging gekregen, dus dat is alvast veelbelovend.

UPDATE: Op donderdag 8 oktober werd de volledige lijst bekendgemaakt. KlimaatGesprekken is op een prachtige 22ste plaats terechtgekomen! Daar zijn we uiteraard supertrots op! Op naar de top tien in 2021!

Via deze link lees je alles over de Duurzame Top 100.

Terug naar alle blogs